تفاوت میان تلویزیون های LCD و LED
 
درباره وبلاگ


با یاد خدا و با سلام امیدوارم لحظات خوبی را سپری کنید. با معرفی این سایت به دیگران قدمی مثبت در جهت اطلاع رسانی و آموزش بردارید.


<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




Tecnology, Energy, Computer
فناوری، انرژی و کامپیوتر (TEC)
سه شنبه 14 تير 1390برچسب:, :: 21:7 ::  نويسنده : Mohammad Hasan Esfahanian

 

LCD برگرفته از لغات Liquid Crystal Display به معنای نمایشگر کریستال مایع است که در واقع یک صفحه تخت می باشد. این نمایشگرها دارای دو لایه از شیشه قطبی شده ( قطب الکتریکی ) و به هم چسبیده می باشند. کریستال مایع درون یکی از این لایه ها تزریق شده است و باعث باز یا بسته شدن مسیر عبور نور می شود و با برقراری جریان الکتریکی، تصاویر را روی صفحه نمایش ایجاد می کند.

نور بوسیله چند لامپ فلورسنت موجود در پشت صفحات تولید می شود و کریستال نقشی در این زمینه ندارد. در این حد فاصل نواری مشبک با منافذی مرتب وجود دارد که با باز و بسته شدن این منفذها مسیر انتشار نور برای تولید تصویر کنترل می گردد. زمانی که هریک از منافذ با یک فیلتر رنگی ترکیب می شوند، تشکیل یک پیکسل ( نقطه نورانی ) اصلی را می دهند که بسیار کوچک می باشد، اما با ترکیب تعدادی از آنها یک نقطه رنگی بوجود می آید ( همان نقاط رنگی روی نمایشگر ). به کمک لامپ فلورسنت تصویر ساخته شده توسط کریستال قابل مشاهده خواهد بود.

تلویزیون های LCD تصاویر با کیفیتی دارند. این محصولات می توانند بسیار باریک ساخته شوند و از آنجا که فضای کمی را اشغال می کنند، مصرف کننده می تواند از آنها در اکثر مکانها استفاده کند واین قابلیت برای خریداران اهمیت خواهد داشت.

نمایشگرهای LED از خیلی جهات شبیه به LCD ها هستند. LED ها نیز از تکنولوژی نمایشگر کریستال مایع بهره می گیرند. تنها تفاوت آنها در منبع نور موجود در پس زمینه شان است که برای LCD ، لامپ فلورسنت و برای  LED در واقع دیودهای نورانی led ( Light Emitting Diodes ) می باشد.

دو نوع روش نوردهی در LED ها وجود دارد که با نام های  انتشار لبه ای و انتشار کامل معروفند. در حالت لبه ای، یک سری led بصورت سری در لبه های بیرونی صفحه نمایش قرار می گیرند و در زمان نمایش تصویر، نور را متناوبا در سرتاسر صفحه پخش می کنند. در نوع انتشار کامل، led ها بصورت چند ردیف، تمام سطح پشتی صفحه را نوردهی می کنند. در این حالت کنترل بیشتری روی روشنایی و تاریکی وجود خواهد داشت، زیرا led ها می توانند مستقل از یکدیگر روشن یا خاموش شوند.

در نتیجه نمایشگرهای LED همان LCD ها با سیستم نوردهی جدید هستند. دیودهای نورانی به دلیل ایجاد قابلیت کنترل بیشتر روی اشباع نور، اخیرا باعث توسعه LCD ها شده اند و نیز مصرف توان پایین تری نسبت به لامپ های فلورسنت دارند. LED ها جدیدترین نوع تلویزیون ها محسوب می شوند که معمولا از LCD ها گرانترند.

خلاصه بحث اینکه :

LED  ها هنوز LCD محسوب می شوند و در واقع نسخه ای بهینه شده می باشند، زیرا از یک سیستم نوردهی جدید در پس زمینه بهره می برند. LED ها از led و LCD ها از لامپ های فلورسنت استفاده می کنند. اگرچه هر دوی آنها هنوز از تکنولوژی کریستال مایع در صفحه نمایش خود سود می برند. تفاوت اساسی آنها فقط در سیستم نوردهی و انتشار نور در پشت صفحه اصلی شان می باشد.

شما خواننده عزیز کدام یک را برای منزل خود انتخاب کرده ای ؟ چرا ؟



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







 
 
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب